joi, 29 septembrie 2016

Prima mea apariție la TV.

Prima mea apariție la TV. Câte emoții! Și când mă gândeam la toți acei oameni care mă urmăresc și au încredere în mine... Pe lângă ei, cu siguranță au existat și oameni necunoscuți care au privit emisiunea. Îmi doream să las o impresie plăcută, să nu dezamăgesc nimănui așteptările și să fie și aici un început cât se poate de bun.
Unii spun ca aproape nici nu mi-au sesizat emoțiile la cât de liber am vorbit. Au existat, emoții chiar au existat. Dar erau frumoase și calde! Am primit multe mesaje de încurajare, ceea ce mi-a stimulat încrederea. Libertatea vorbirii nu se datorează lipsei emoțiilor, ci dragostei pentru literatură, scris și implicit, pentru romanul meu (3 la număr, însă deocamdată doar unul tipărit). A fost o discuție plăcută. M-am simțit atât de bine, încât n-am simțit deloc trecerea timpului. Mă aflam într-o lume pe care o iubesc: acolo unde se discută subiecte frumoase, unde se vorbește despre cărți și scriitori. Adică, despre valori. Ce poate fi mai frumos? 

Mulțumesc Gloriei Gorceag pentru dialogul cald, întregii echipe "Cine vine la noi?" pentru invitație, celor de acasă care m-au privit și m-au susținut și tuturor celor care au încredere în mine! Voi face tot posibilul să nu dezamăgesc!
De cum am ieșit din studio-ul emisiunii, m-au "invadat" apelurile și mesajele, adăugându-mi înc-o doză mare de emoție. Simt că s-a meritat! Nimic nu e în zadar și totul abia începe...

Atunci când îți găsești scopul, drumul și ceea ce te reprezintă, găsești totodată și modalitatea de a merge înainte...mereu înainte! Aveți încredere în voi înșivă! Nu vă ignorați visele! Singura cale pentru a le împlini este lupta. Nimic nu e imposibil, dacă dorești, crezi și speri!

Materialul video poate fi urmărit aici: Marinela Lungu – Cine vine la noi? (28 septembrie 2016)

Marinela Lungu
29.09.2016



4 comentarii:

  1. BRAVO! Stiam ca esti de lauda si meriti atentia cititorului, dar si a criticii literare. Cred ca deja ai putea sa iti faci o agenda de prezentare a romanului in cadrul diferitor concursuri literare.
    Dar cred ca deja o poti motiva pe mamica ta sa scrie, stiu (sunt sigur) ca aveti sa fiti un duet creativ si inspirat, nu concurente, ci sa va motivati reciproc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo, draga mea, ești fenomenală, sunt mândră de tine, de mine, pentru că am reușit să ne apropiem așa! :3 Succes, știu bine că poți!

    RăspundețiȘtergere