miercuri, 6 ianuarie 2016

Emoția Crăciunului


Cîteva rînduri despre emoția și magia Crăciunului, astăzi în Ajun de Crăciun (pe stil vechi). 

Un vis, o speranță, un zîmbet, o îmbrățișare, o mîngîiere, o vorbă bună. Asta înseamnă o sărbătoare adevărată.
Acasă, cu sufletul înconjurat de oameni dragi, c-o rugăciune pentru ei, c-o mulțumire pentru Dumnezeu și un gînd bun înseamnă un Crăciun fericit.
Asta vă doresc tuturor celor care mîine, 7 ianuarie, sărbătoriți Crăciunul. Pentru mine mîine e, m-am născut cu Crăciunul pe stil vechi și așa a rămas în sufletul meu.
Afară e o vreme geroasă. Zăpada strălucește prin geam. În casă e cald și arde focul. Se aud colinde. Simt în aer această atmosferă caldă de sărbătoare, de Crăciun. Privesc cu emoție luminițele colorate de pe brăduțul frumos împodobit. Fiecare luminiță semnifică un vis, iar odată ce le aprind simt că se împlinesc. Probabil cu toții avem dorințe tăinuite în suflet, de aceea lumina sfîntă a Crăciunului are menirea de a ne strecura în inimi speranța că într-o zi ni se vor împlini toate visele și vom realiza tot ce ne-am propus. Nașterea Mîntuitorului să ne facă mai buni, mai sinceri, mai deschiși către lumină și credință! 
Unui om nu-i trebuie mult pentru o fericite. Uneori, sunt suficiente cele mai simple lucruri, dar să fie cele mai importante. 
Să ningă cu pace, bucurie, speranță și dragoste! Crăciun fericit și căldură-n suflete!
Cu dragoste și emoție, prima postare pe blog din 2016! Să ne regăsim mereu cu gînduri bune! 

Marinela Lungu
06.01.2016

4 comentarii:

  1. ” Uneori, sunt suficiente cele mai simple lucruri, dar să fie cele mai importante. ” Daa... Simte magia Crăciunului la maxim, draga mea!

    RăspundețiȘtergere